map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Anàlisi enològica*

01/02/24 a 21/06/24

Aquest curs ens acosta als diferents processos analítics en la indústria enològica, entre els que trobem els anàlisis fisicoquímics, l’anàlisi instrumental i l’anàlisi microbiològic.

  • Durada del curs: 132 hores
  • Temporització: 1 de Febrer – 21 de Juny
  • Modalitat: Curs online amb 9 sessions presencials en caps de setmana i 1 sessió setmanal online
  • Horari online: Dimarts de 18:00-18:45
  • Horari presencials: Divendres de 15h a 19h i dissabtes de 9h a 13h
  • Lloc: Aula ESVICC situada al celler cooperatiu d’Artés
  • Preu: 350€
  • Inscripcions: a través del formulari

* Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions

CreaEscola Quality Certificate for Education Website