Vins de Muntanya: Caràcter i Singularitat Els vins de muntanya es caracteritzen per ser productes amb personalitat marcada, resultat d’un...
La Picapoll: Una varietat sense fronteres que reflecteix el territori La Picapoll és una varietat de raïm estretament vinculada al...
L’últim de la temporada coincideix amb l’últim tast de la Fira VIBA La Casa de la Culla, masia de més...
Els vins brisats, orange wine o amber wines Els vins brisats, també coneguts com a orange wines o amber wines,...
La diversitat del Macabeu: un tast horitzontal de vins blancs de Catalunya Un tast horitzontal és un esdeveniment de degustació...
Descobrint vins del vell i nou món pels cinc continents El tast d’aquest mes, amb el sommelier Josep Pelegrín, ens...
Tast a tres bandes… o eren quatre? Des de fa més de TRES mil anys, tot l’arc mediterrani ha viscut...
La Denominació d’Origen “Jerez-Xérès-Sherry” i “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” Els vins d’aquesta Denominació d’Origen situada al sud d’Espanya, a la província...
Els Escumosos han estat el centre d’atenció del tast que ens ha ofert Irene Cozas Els vins escumosos són, normalment,...
El segon tast de l’ESVICC s’ha centrat en els maridatges. El maridatge és l’art de combinar vins amb aliments per...
L’anàlisi sensorial i organolèptic del vi és el procediment més freqüent i definitiu per determinar la qualitat d’un producte de...
Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola