Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als paràmetres físics i químics i l’envasament, emmagatzematge i tractament de subproductes. Tot plegat ens farà entendre la complexitat d’aquest producte i valorar-ne la seva qualitat.
- Durada del curs: 165 hores lectives i 152 hores pràctiques (317 hores totals)
- Temporització: 1r semestre (de setembre a gener)
- Modalitat: una sessió online setmanal i set sessions presencials
- Horari online: a determinar
- Horari presencials: Divendres de 15h a 19h i dissabtes de 9h a 13h
- Lloc: Aula ESVICC situada al celler cooperatiu d’Artés
- Preu: 825€ (Extracció – 515€ / Condicionament – 310€)
- Inscripcions: a través del formulari
*Tot i que els dos cursos es poden fer per separar recomanem fer-los conjuntament.