map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Extracció d’Olis d’Oliva i Condicionament d’Olis d’Oliva

09/24

Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als paràmetres físics i químics i l’envasament, emmagatzematge i tractament de subproductes. Tot plegat ens farà entendre la complexitat d’aquest producte i valorar-ne la seva qualitat.

  • Durada del curs: 231 hores (132h extracció + 99h condicionament)*
  • Temporització: 12 de Setembre – 31 de Gener
  • Modalitat: Curs online amb 8 sessions presencials en caps de setmana i 1 sessió setmanal online
  • Horari online: a determinar
  • Horari presencials: Divendres de 15h a 19h i dissabtes de 9h a 13h
  • Lloc: Aula ESVICC situada al celler cooperatiu d’Artés
  • Preu: 340€ (Extracció -205€ / Condicionament 155€)
  • Inscripcions: a través del formulari
    *Tot i que els dos cursos es poden fer per separar recomanem fer-los conjuntament.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website