map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Producció i Control Vitivinícola i Oleic

01/02/24 a 21/06/24

Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions òptimes pel cultiu d’aquest producte, els processos de poda, tractament, entre d’altres.

  • Durada del curs: 165 hores
  • Temporització: 1 de Febrer – 21 de juny
  • Modalitat: Curs online amb 12 sessions presencials en caps de setmana i 1 sessió setmanal online
  • Horari online: a determinar
  • Horari presencials: Divendres de 15h a 19h i dissabtes de 9h a 13h
  • Lloc: Aula ESVICC situada al celler cooperatiu d’Artés
  • Formadors: Llorenç de Ferrer, enòleg i Sergi Càmara mestre d’almàssera i tastador oficial del panell de tast
  • Preu: 315€
  • Inscripcions: a través del formulari

CreaEscola Quality Certificate for Education Website