map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Elaboració d’altres begudes i derivats

1r semestre (setembre-gener)

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els vinagres, sidres i vins aromatitzats, des del moment de la recepció de la matèria primera fins a l’envasament del producte final.

  • Durada del curs: 99 hores lectives i 99 hores pràctiques (198 hores totals)
  • Temporització: 1r semestre (de setembre a gener)
  • Modalitat: una sessió online setmanal més set sessions presencials
  • Horari online: a determinar
  • Horari presencials: Divendres de 15h a 19h i dissabtes de 9h a 13h
  • Lloc: Aula ESVICC situada al celler cooperatiu d’Artés
  • Preu: 515€
  • Inscripcions: a través del formulari