Viu una experiència gastronòmica on el talent del vi i de la cuina s’uneixen. Sergi Sevillano ens guiarà en maridatges sorprenents, posant en valor com el vi pot ser ingredient i complement alhora, i els alumnes de Vedruna Pro, Escola Superior d’Hostaleria posaran tot el seu talent jove per delectar-nos amb les seves creacions.
LLoc: Aula ESVICC Carrer Rocafort, 44 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de Sergi Sevillano, vinculat al celler Vins L’Apical. És sumiller i tècnic amb una trajectòria que combina restauració i vinya, i participa activament en l’elaboració de vins d’aquest projecte emergent del Penedès. Una sessió on també l’alumnat de Vedruna Pro ESH tindrà un paper protagonista, mostrant la seva creativitat a la cuina.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.