map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

ENTRADA DE RAÏM, CELLER I FERMENTACIÓ

28/09/24

5è monogràfic – 2a edició de monogràfics entre la DO Pla de Bages i l’ESVICC de càpsules formatives a l’entorn del cicle de la vinya

Aquesta oferta formativa pretén transmetre el coneixement dels viticultors i enòlegs professionals a tots aquells que estan començant.

Tindran prioritat les persones que ja tinguin una vinya a la DO Pla de Bages

Si t’agradaria conèixer el procés de recepció, entrada i fermentació del raïm a celler, aquest és el teu curs! Trobaràs tots els detalls a continuació:

  • Dia i hora: 28 de setembre 2024 en horari de 9:00-13:00h
  • Lloc: Celler Abadal –  Horta d’Avinyó, Barcelona
  • Formador: Micky Palau 
  • Preu: 30€ – el pack dels 5 monogràfics 125€
  • Inscripcions: a través del formulari
CreaEscola Quality Certificate for Education Website