map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - vedrunaartes@vedruna.cat

EL CICLE DE LA VINYA – 4t Monogràfic

16/09/23 – ENTRADA DE RAÏM, CELLER I FERMENTACIÓ

Aquesta oferta formativa pretén transmetre el coneixement dels viticultors i enòlegs professionals a tots aquells que estan començant.

Tindran prioritat les persones que ja tinguin una vinya a la DO Pla de Bages

Si t’agradaria conèixer el procés de recepció, entrada i fermentació del raïm a celler, aquest és el teu curs! Trobaràs tots els detalls a continuació:

  • Dia i hora: 16 de setembre 2023 en horari de 9:00-13:00h
  • Lloc: Celler Abadal –  Horta d’Avinyó, Barcelona
  • Formador: Micky Palau 
  • Preu: 25€ – el pack dels 5 monogràfics 100€
  • Inscripcions: a través del formulari