Presencial i a distància

El CFGM Olis d’Oliva i Vins és a distància i amb algunes hores de presencialitat. La nostra metodologia es basa en l’aprendre fent. L’aprenentatge teòric d’idees i conceptes a través de la plataforma digital es combina amb la formació pràctica en un entorn real (visitant cellers i molins de la zona), proporcionant als futurs professionals del sector els coneixements, l’experiència i la capacitat d’adaptació que els facilitarà la integració en el món laboral.

copa

Formació

La formació permet adaptar les diferents fases de l’elaboració dels olis d’oliva i vins al ritme natural de producció i a les necessitats de poda, tractaments fitosanitaris o collita. Alhora ajuda a l’alumne a desenvolupar la seva pròpia autonomia, capacitat d’organització, gestió del temps i destreses digitals associades a l’estudi a distància. Amb tot, el CFGM és una porta oberta tant per a persones que volen donar continuïtat als seus estudis com per a professionals del sector que tinguin interès en l’obtenció d’un títol.

És per això que la nostra programació es basa en tres modalitats de formació que s’adapten a aquest ritme natural.

  • Classes de treball al camp. 
  • Classes pràctiques al celler. 
  • Classes a distància. 

El curs: Mòduls Formatius

Llegenda:  
1r any  
2n any  
M1 Extracció d’olis d’oliva
M2 Elaboració de vins
M3 Condicionament d’olis d’oliva
M4 Elaboració d’altres begudes i derivats
M5 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments
M6 Principis de manteniment electromecànic
M7 Venda i comercialització de productes alimentaris
M8 Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
M9 Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d’altres begudes
M10 Anàlisi sensorial I
M10 Anàlisi sensorial II
M11 Formació i Orientació Laboral (FOL)
M12 Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
M13 Anglès tècnic I
M13 Anglès tècnic II
M14 Síntesi Tutoria Formació en Centres de Treball (FCT)