Participa en aquest tast singular, en què per primera vegada integrants del Club de Tast passen de ser participants a conductors de la sessió. Amdós ens conviden a descobrir com les construccions de pedra seca que defineixen el nostre paisatge es poden relacionar amb l’elaboració i les característiques dels vins.
LLoc: Aula ESVICC Carrer Rocafort, 44 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de Pere Trapé, químic, assessor ambiental i codocent a la Fundació Universitària del Bages en Geologia i construccions de pedra seca. i Jordi Tarradellas, enginyer químic, titulat amb el WSET nivell 3 i actualment finalitzant el Diploma WSET, una de les formacions internacionals més prestigioses en el món del vi i pas previ al reconegut títol de Master of Wine.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.