Gaudeix del tast monovarietal de Picapoll amb Joan Lluís Gómez. La sessió et permetrà explorar la riquesa i la singularitat d’aquesta varietat de raïm i et conduirà per un recorregut sensorial a través dels matisos i les subtileses del Picapoll, destacant les seves notes distintives i el seu procés de vinificació.
LLoc: Aula ESVICC Carrer Rocafort, 44 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de Joan Lluís Gómez Conde. Sommelier, docent a Grameimpuls, Escola Pia i Vedruna Gràcia, col·laborador a la Fira de la Verema d’Alella, a la fira de productes d’Arenys de Munt i a la revista cuina.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.