Explora l’univers dels olis i els escumosos amb Sergi Càmara. Gaudeix d’una experiència sensorial única on es mariden olis d’oliva verge extra amb escumosos excepcionals, destacant la riquesa de sabors i aromes de cada producte. Deixa’t sorprendre per la combinació perfecta que ressalta la qualitat i les subtileses de cadascun, oferint-te una nova perspectiva sobre aquests tresors gastronòmics.
Lloc: Aula ESVICC: Carrer Rocafort, 44 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de Sergi Càmara Fuentes. Especialista en anàlisi sensorial. Tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva. Olivicultor i mestre d’almàssera. Docent de l’ESVICC.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.