Explora l’univers dels olis i els escumosos amb Sergi Càmara i Gerard Escudé. Gaudeix d’una experiència sensorial única on es mariden olis d’oliva verge extra amb escumosos excepcionals, destacant la riquesa de sabors i aromes de cada producte. Deixa’t sorprendre per la combinació perfecta que ressalta la qualitat i les subtileses de cadascun, oferint-te una nova perspectiva sobre aquests tresors gastronòmics.
Lloc: Museu de la memòria de la vinya i el vi de Sant Fruitós de Bages: Carrer Sant Benet, 3, 08272, Sant Fruitós de Bages
A càrrec de Sergi Càmara Fuentes. Especialista en anàlisi sensorial. Tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva. Olivicultor i mestre d’almàssera. Docent de l’ESVICC, i Gerard Escudé Duran enòleg del Celler Collbaix.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.