Uneix-te a la nostra sessió de tast a tres bandes, on explorarem l’harmonia entre oli, formatges i vi. Descobreix com aquests tres elements es complementen i enriqueixen mútuament les seves qualitats úniques. Deixa’t seduir per les textures, sabors i aromes mentre ens endinsem en aquest viatge sensorial.
Lloc: Aula ESVICC – Carrer Rocafort, 44, 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de:
Marisa Diaz Rosell, especialista en anàlisi sensorial. Tastadora del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva. Tastadora del Panell de Tast Oficial de Vins de Catalunya.
Sergi Càmara Fuentes, especialista en anàlisi sensorial. Tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva. Olivicultor i mestre d’almàssera. Docent de l’ESVICC.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.