Aprèn a entendre les etiquetes dels vins i a distingir entre vins de mínima intervenció, ecològics, biodinàmics i convencionals amb Joan Lluís Gómez. Aquesta sessió t’oferirà una visió completa de les diferents filosofies de vinificació, explicant com cada tipus de vi reflecteix els seus mètodes de producció únics i la seva essència. Descobreix la puresa dels vins de mínima intervenció, la sostenibilitat dels ecològics, la connexió amb la natura dels biodinàmics i les tècniques dels convencionals en un tast que enriquirà la teva experiència vinícola.
Lloc: Aula ESVICC: Carrer Rocafort, 44 08271 Artés, Barcelona
A càrrec de Joan Lluís Gómez Conde. Sommelier, docent a Grameimpuls, Escola Pia i Vedruna Gràcia, col·laborador a la Fira de la Verema d’Alella, a la fir
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESVICC News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.