map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Anàlisi enològica*

Aquest curs ens acosta als diferents processos analítics en la indústria enològica, entre els que trobem els anàlisis fisicoquímics, l’anàlisi instrumental i l’anàlisi microbiològic. * Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions

Legislació i seguretat alimentària

Aquest curs ens aproxima al paraigües legislatiu sota el qual opera la indústria vitivinícola, així com als requisits i aspectes a tenir en compte referents a la seguretat alimentària. 

Processos bioquímics*

El curs de processos bioquímics ens obre el món de les fermentacions, les eines biotecnològiques emprades així com els defectes del vi, origen i actuacions per evitar-los.  * Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions

Producció i Control Vitivinícola i Oleic

Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions òptimes pel cultiu d’aquest producte, els processos de poda, tractament, entre d’altres.

Elaboració d’altres begudes i derivats

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els vinagres, sidres i vins aromatitzats, des del moment de la recepció de la matèria primera fins a l’envasament del producte final.

Anàlisi Sensorial

En aquest curs descobrirem els materials i instal·lacions necessaris per a l’anàlisi sensorial i ens endinsarem en l’apassionant món del tast d’olis i de vins, begudes derivades i altres.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website