Anàlisi enològica*
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2024/01/3.png)
Aquest curs ens acosta als diferents processos analítics en la indústria enològica, entre els que trobem els anàlisis fisicoquímics, l’anàlisi instrumental i l’anàlisi microbiològic. * Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions
Legislació i seguretat alimentària
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2024/01/6.png)
Aquest curs ens aproxima al paraigües legislatiu sota el qual opera la indústria vitivinícola, així com als requisits i aspectes a tenir en compte referents a la seguretat alimentària.
Processos bioquímics*
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2024/01/1.png)
El curs de processos bioquímics ens obre el món de les fermentacions, les eines biotecnològiques emprades així com els defectes del vi, origen i actuacions per evitar-los. * Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions
Producció i Control Vitivinícola i Oleic
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2021/03/escola-1.jpg)
Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions òptimes pel cultiu d’aquest producte, els processos de poda, tractament, entre d’altres.
Elaboració d’altres begudes i derivats
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2021/03/24.jpg)
Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els vinagres, sidres i vins aromatitzats, des del moment de la recepció de la matèria primera fins a l’envasament del producte final.
Anàlisi Sensorial
![](https://olisivins.vedrunaartes.cat/wp-content/uploads/2021/03/copa.jpg)
En aquest curs descobrirem els materials i instal·lacions necessaris per a l’anàlisi sensorial i ens endinsarem en l’apassionant món del tast d’olis i de vins, begudes derivades i altres.