map-marker
C/ Carme, 16 - 08271 Artés
smartphone
938 305 212 - esvicc@vedruna.cat

Tast i cultura*

Aquest curs ens permet conèixer com preparar els diferents materials i instal·lacions necessàries per a la realització d’un tast. A la vegada, veurem les diferències i peculiaritats presents en els diferents vins del món i acabarem amb una píndola on parlarem sobre la cultura del vi i la importància que aquest té a la societat. […]

IPO (itinerari personal per a l’ocupabilitat)*

Mòdul formatiu comú a tots els cicles formatius. Aquest té l’objectiu de proporcionar a l’alumnat les eines necessàries per poder empendre el seu pròpi camí amb autonomía i responsabilitat. *S’ha de superar el mòdul formatiu per poder realitzar les hores pràctiques d’estada a l’empresa associades als altres mòduls.

Processos bioquímics*

El curs de processos bioquímics ens obre el món de les fermentacions, les eines biotecnològiques emprades així com els defectes del vi, origen i actuacions per evitar-los.  * Imprescindible tenir coneixements avançats de vinificacions o haver cursat el curs de Vinificacions

Producció i Control Vitivinícola i Oleic

Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions òptimes pel cultiu d’aquest producte, els processos de poda, tractament, entre d’altres.

Elaboració d’altres begudes i derivats

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els vinagres, sidres i vins aromatitzats, des del moment de la recepció de la matèria primera fins a l’envasament del producte final.

Anàlisi Sensorial

En aquest curs descobrirem els materials i instal·lacions necessaris per a l’anàlisi sensorial i ens endinsarem en l’apassionant món del tast d’olis i de vins, begudes derivades i altres.