2n semestre (febrer-juny)

Aquest curs ens permet conèixer com preparar els diferents materials i instal·lacions necessàries per a la realització d’un tast. A...

1r semestre (setembre-juny)

Mòdul formatiu comú a tots els cicles formatius. Aquest té l’objectiu de proporcionar a l’alumnat les eines necessàries per poder...

2n semestre (febrer-juny)

El curs de processos bioquímics ens obre el món de les fermentacions, les eines biotecnològiques emprades així com els defectes...

2n semestre (febrer-juny)

Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions...

1r semestre (setembre-gener)

El curs de vinificacions ens ofereix un coneixement més avançat del procés de vinificació a través de l’estudi dels controls...

1r semestre (setembre-gener)

El curs de viticultura pretén apropar-nos a la terra a través de l’estudi de l’esbliment de la vinya, la poda,...

1r semestre (setembre-gener)

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els...

2n semestre (febrer-juny)

En aquest curs descobrirem els materials i instal·lacions necessaris per a l’anàlisi sensorial i ens endinsarem en l’apassionant món del...

1r semestre (setembre-gener)

Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als...

1r semestre (setembre-gener)

Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració de vins a través de l’estudi de les operacions prefermentatives, les vinificacions, l’estabilització,...