- 2n semestre
01/02/24 a 21/06/24
Aquest curs ens acosta als diferents processos analítics en la indústria enològica, entre els que trobem els anàlisis fisicoquímics, l’anàlisi...
- 2n semestre
01/02/24 a 18/03/24
Aquest curs ens aproxima al paraigües legislatiu sota el qual opera la indústria vitivinícola, així com als requisits i aspectes...
- 2n semestre
01/02/24 a 21/06/24
El curs de processos bioquímics ens obre el món de les fermentacions, les eines biotecnològiques emprades així com els defectes...
- 2n semestre
01/02/24 a 21/06/24
Aquest curs pretén acostar el procés de producció i control vitivinícola i oleic a través de l’estudi de les condicions...
- 1r semestre
09/24
El curs de vinificacions ens ofereix un coneixement més avançat del procés de vinificació a través de l’estudi dels controls...
- 1r semestre
09/24
El curs de viticultura pretén apropar-nos a la terra a través de l’estudi de l’esbliment de la vinya, la poda,...
- 2n semestre
09/24
Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració d’altres begudes com ara els aiguardents, licors i begudes espirituoses, sense oblidar els...
- 2n semestre
02/25
En aquest curs descobrirem els materials i instal·lacions necessaris per a l’anàlisi sensorial i ens endinsarem en l’apassionant món del...
- 1r semestre
09/24
Al llarg d’aquest curs descobrirem tot el procés d’elaboració de l’oli d’olia des de la recepció i extracció, fins als...
- 1r semestre
09/24
Aquest curs pretén acostar el procés d’elaboració de vins a través de l’estudi de les operacions prefermentatives, les vinificacions, l’estabilització,...